HVORDAN FJERNE DYPPEPULVERET FRA NEGLENE PÅ RIKTIG MÅTE

HVORDAN FJERNE DYPPEPULVERET FRA NEGLENE PÅ RIKTIG MÅTE

TIPS FOR NEGLEPLEIE FØR OG ETTER BRUK Leser HVORDAN FJERNE DYPPEPULVERET FRA NEGLENE PÅ RIKTIG MÅTE 2 minutter Neste Ønsker du å prøve neglepulver for første gang?

Hvordan fjerne dypp-pulver-negler

For å fjerne dypp-pulver-negler hjemme, bør du bløtlegge dem i aceton for å hjelpe til med å løfte opp pulveret. Den enkleste måten å fjerne pulvernegler raskt er å dekke dem med en bomullsdott som er dyppet i ren aceton, pakke fingrene inn i tinnfolie og la dem sitte i 30 minutter. Aceton vil hjelpe med å bryte ned pulveret, slik at du kan polere eller skrape bort resten med en cuticle pusher fra startssettet.

Som et varmt tips bokstavelig talt, kan du prøve å varme opp acetonen før du begynner, noe som vil få den til å virke raskere og mer effektivt på neglene dine. (Merk: Aceton er svært brannfarlig, så ikke varm den i mikrobølgeovnen – bare la flasken stå under varmt vann i noen minutter.)

Trinnene:

  1. Klipp forsiktig av overflødig lengde hvis du har forlenget neglene, og klipp dem så nært som mulig til dine naturlige negler.
  2. Bruk en (elektrisk) neglefiler for å tøffe opp overflaten på lakken til glansen er helt borte. Å fjerne det øverste laget hjelper lakken til å mykne raskere i aceton.
  3. Hell 100 prosent aceton i en brett eller skål og bløtlegg neglene i det i fem minutter.
  4. Bruk en metall cuticle pusher for å forsiktig dytte lakken av neglene, fra neglebåndet og nedover.
  5. Dypp neglene i aceton i fem minutter igjen, og dytt forsiktig igjen. Gjenta til akrylneglene har helt løst seg opp.
  6. Poler bort de gjenværende mindre stykkene med en neglebuffer.
  7. Masser cuticle-olje inn i neglene for å tilføre fuktighet, og bruk deretter den myke siden av en buffer for å polere det inn i neglene. Avslutt med et nytt lag med cuticle-olje.
  8. Bruk en klar neglelakk eller negleforsterker for å nære de lange neglene dine.

 

Gratis frakt

Vi tilbyr deg gratis frakt med Postnord fra 299 NOK