TIPS FOR NEGLEPLEIE FØR OG ETTER BRUK

TIPS FOR NEGLEPLEIE FØR OG ETTER BRUK

Leser TIPS FOR NEGLEPLEIE FØR OG ETTER BRUK 5 minutter Neste HVORDAN FJERNE DYPPEPULVERET FRA NEGLENE PÅ RIKTIG MÅTE

Neglepleie før og etter bruk av Dipping Powder

For mange er å ha velstelte negler av største betydning. I løpet av de siste årene har bruken av dipping powder økt i popularitet som en måte å oppnå vakre resultater. Men for å opprettholde sunne negler, er riktig pleie før og etter bruk av dipping powder avgjørende. I denne bloggen går vi nærmere inn på de beste metodene for å forberede neglene før dipping powder og hvordan du skal vedlikeholde dem etter bruk, med hjelp fra Dipsy.

Forberedelse: Før du bruker Dipping Powder

  1. Grundig rengjøring: Begynn alltid med rene negler. Selv om du ikke har synlig neglelakk, kan usynlige rester påvirke heftingen av dipping powder. Bruk derfor en skånsom neglelakkfjerner for å fjerne gammel lakk.

  2. Neglefiling: Fila neglene i ønsket form ved hjelp av den spesielle neglefila fra startsettet.

  3. Fuktighet: Fukt neglebåndene med olje eller krem. Før du påfører dipping powder, er det viktig å avfette neglene med litt aceton.

Påføring av Dipping Powder

For en trinnvis veiledning om påføring av dipping powder, henviser vi deg til Dipsy instruksjonssiden.

Etterbehandling: Etter bruk av Dipping Powder

  1. Fuktighet til neglebåndene: Selv om dipping powder ikke tørker ut neglene dine som noen andre metoder, kan prosessen med å fjerne det tørke ut neglene og neglebåndene. Bruk en neglebåndsolje for å holde dem fuktige og smidige.

  2. Ta pauser: La neglene dine puste innimellom. Det er klokt å la neglene hvile en uke uten dipping powder mellom manikyresesjonene.

  3. Unngå grov fjerning: Motstå fristelsen til å rive eller skrape av manikyren. Bruk Dipsy neglelakkfjerningsfolie for en skånsom og effektiv fjerning.

  4. Styrk neglene dine: Bruk en negleherder eller serum for å styrke neglene, spesielt hvis du merker at de blir svakere over tid.

Vitenskapen bak Dipping Powder og neglehelse

Forståelsen av hvordan dipping powder fungerer og hvordan det skiller seg fra tradisjonell neglelakk er avgjørende for å forstå viktigheten av spesifikke pleiesteg.

Hva er Dipping Powder nøyaktig?

Dipping powder er i hovedsak en kombinasjon av fargepigment og bindemiddel. I motsetning til tradisjonell neglelakk, som påføres neglen og trenger luft for å tørke, herder dipping powder når det blir eksponert for en spesiell aktivator. Denne forskjellen i herdingsprosessen forklarer hvorfor dipping powder manikyrer vanligvis er mer holdbare enn tradisjonelle lakker.

Hvorfor er forberedelse så viktig?

Når du bruker Dipsy Dipping powder, er grundig forberedelse av neglene avgjørende. Siden pulveret og aktivatoren samarbeider for å skape en sterk binding, må neglene være fri for oljer og urenheter for å sikre optimal vedheft og holdbarhet.

Hvordan fukter du neglene dine riktig?

Effektiv fuktighet går utover bare å påføre olje eller lotion. Neglebåndsoljer og håndkremer er avgjørende for både neglene og neglebåndene. I tillegg begynner fuktighet innenfra, så å drikke tilstrekkelig med vann er også viktig.

Risikoen ved feilaktig fjerning

En vanlig utfordring ved alle former for neglebehandlinger, inkludert dipping powder, er tendensen til å rive av eller skrape av manikyren for tidlig. Dette kan skade den øverste delen av neglen, noe som gjør den tynnere og svakere.

Med spesielle fjerningsfolier blir pulveret forsiktig oppløst, noe som forhindrer skade på neglene. Regelmessige pauser mellom behandlinger, som nevnt tidligere, hjelper også til med å overvåke neglenes tilstand og oppdage eventuelle problemer tidlig.

Fordelene ved å ta pauser

Enhver negleprofesjonell vil fortelle deg at det å ta pauser mellom behandlinger er avgjørende for neglenes helse. Hvorfor? Fordi det gir neglene dine muligheten til å komme seg og puste.

Selv om dipping powder er mindre skadelig enn noen andre neglebehandlinger, er det likevel lurt å gi neglene en "puste- pause" innimellom. Dette kan bidra til å unngå misfarging og gi neglene muligheten til å komme seg fra eventuelle tynne eller svake områder.

Rollen av ernæring i neglehelsen

En del av neglepleie som ofte overses, er ernæring. Hva du spiser spiller en avgjørende rolle i neglenes helse. Næringsstoffer som biotin, sink og omega-3 fettsyrer kan bidra til sterkere og sunnere negler. Å inkludere matvarer som egg, fisk, nøtter og grønne bladgrønnsaker i kostholdet ditt kan utgjøre en stor forskjell for den generelle helsen og utseendet til neglene dine.

Konklusjon

Dipping powder er en fantastisk måte å ha vakre negler på over lengre tid, men som med enhver manikyrmetode er riktig pleie avgjørende. Ved å kombinere grundig forberedelse og etterbehandling med produktene fra Dipsy sørger du for at neglene dine ikke bare er vakre, men også sunne. Slik oppnår du det beste fra begge verdener: strålende negler og en sunn grunnlag!

Gratis frakt

Vi tilbyr deg gratis frakt med Postnord fra 299 NOK