Ønsker du å prøve neglepulver for første gang?

Ønsker du å prøve neglepulver for første gang?

HVORDAN FJERNE DYPPEPULVERET FRA NEGLENE PÅ RIKTIG MÅTE Leser Ønsker du å prøve neglepulver for første gang? 2 minutter

Ønsker du å prøve neglepulver for første gang?

Hvor spennende! La oss guide deg gjennom prosessen med å oppnå vakre negler fra komforten av ditt eget hjem.

Trinn 1: Forbered neglene dine Ta deg tid til å stelle neglene dine. Begynn med å forsiktig fjerne eventuell eksisterende neglelakk med en mild neglelakkfjerner. Form og klipp neglene med en neglefil, og bruk en neglebåndskyver for å skyve tilbake neglebåndene.

Trinn 2: Påfør grunnlaget Start med å påføre et tynt lag av grunnlaget på neglene for å sikre full dekning av hele negleflaten. Vær forsiktig så du ikke berører neglebåndene. La ikke grunnlaget tørke; det bør være vått når du dypper det i pulveret.

Trinn 3: Dyppingsprosessen Åpne pulverbeholderen og dypp neglen i pulveret med en 45-graders vinkel. Børst forsiktig av eventuelt overskuddspulver.

Trinn 4: Gjenta dyppingsprosessen Gjenta dyppingsprosessen for hver negl for å oppnå ønsket tykkelse. Du må kanskje påføre to til tre lag. Jo tykkere laget, jo lenger vil neglene holde seg.

Trinn 5: Bruk aktivator Når du har oppnådd ønsket tykkelse, påfør aktivatoren over alle neglene. Dette hjelper med å sette pulveret og herde neglene. La det tørke i 1 eller 2 minutter.

Trinn 6: Form og puss Fil og form neglene med en neglefil, og bruk en buffer for å jevne ut overflaten for en jevn finish. Påfør aktivatoren igjen for å sikre fullstendig herding.

Trinn 7: Påfør topplakk Forsegl og beskytt fargen ved å påføre et tynt lag av topplakken, vent i 30 sekunder og påfør topplakken igjen. La det tørke helt, og det er det! Nyt dine langvarige vakre negler!

 

  • Hva er børstereinigeren for? Børstereinigeren og mykgjøreren renser og fjerner herdede rester og uønsket misfarging fra børsten din.
For å gjøre dette, erstatt enkelt børstene til den relevante væsken med børstereinigeren og mykgjøreren, og la børsten ligge i minst 1 time eller helst over natten! Før du senker børstene, tørk dem med en klut slik at væskene ikke blandes.

Gratis frakt

Vi tilbyr deg gratis frakt med Postnord fra 299 NOK